Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Op een zonovergoten sportpark de Vlotter in Heemskerk weet HHC niet te winnen van ADO’20. De club die dit seizoen voor het eerst in de Betnation Divisie speelt, weet drie keer te scoren waardoor HHC opnieuw een nederlaag moet incasseren.

Meteen in het begin van de wedstrijd leidt balverlies van ADO’20 tot een eerste kans voor HHC. Jesper Drost probeert de bal bij van der Leij te krijgen maar hij slaagt er niet in om deze onder controle te krijgen.

In de 14e minuut kwam ADO’20 op voorsprong met een goal van Helder, die profiteerde van een fout van Kuba. HHC moest nu in de achtervolging maar had moeite om grip te krijgen op de tegenstander.

Na een half uur gespeeld te hebben redde Maats op formidable wijze. Met een sliding houdt hij George van een vrije doortocht naar de lege goal af wat voorkwam dat ADO”20 de voorsprong vergrootte. Ondanks enkele aanvallen van HHC, waaronder een schot van Strijker lukte het niet om de gelijk te maken. Met een 1-0 achterstand gingen de mannen de kleedkamer in.

Bij aanvang van de tweede helft probeerde HHC het tij te keren. Maar ze slaagden er niet in om te scoren. ADO’20 bleef gevaarlijk en creëerde kansen. In de 82e minuut viel dan ook de 2-0 door Danny Lute.

In de 94e minuut zette Daan Boerlage de wedstrijd definitief op slot met een goal voor ADO’20. Wat resulteerde in een 3-0 nederlaag voor HHC. Door het verlies schuift HHC naar het rechter rijtje en komt op de 11e plaats terecht.

De Oranjehemden hebben werk aan de winkel voor de wedstrijd volgende week tegen de Treffers. U bent van harte welkom om 14:30 uur op de Boshoek.

Opstelling HHC Hardenberg: Maats (K), Fatima, Berends, Olde Weghuis, van der Leij, Drost, Strijker, Kuba, Bouws, ten Brinke, Reinders.
Wissels: Manuhutu, Gyasi, Egbers, Wissink, de Lange, Vaags.

Opstelling ADO’20: Grim (K), Opuku, Hirasing, Boerlage, Klopper, Brenna, Esveld, Kroon, Nijman, Helder, George.
Wissels: Tamalout, van den Heuvel, Amson, Zonneveld, Reclaoui, Lute, Prijor.

Foto’s: ProShots